Rumored Buzz on diş beyazlatma jeli

Wiki Article



Türkiye’de lider konumda olan sağlık turizmi ajansı/kliniği Estetica İstanbul aracılığı ile alanında en iyi diş hekimleri ile buluşabilir; estetikte kaliteye sahip olabilirsiniz.

seven-Ayrıca ileri aşamada diş eti kanaması, diş eti şişlikleri ile karakterize diş eti iltihabı olan kişilerde diş beyazlatma tedavisi periodontal tedavi sonrasında uygulanabilir.

Bu iki temel diş beyazlatma yöntemine ek olarak aşağıdaki beyazlatma yöntemleri de uygulanmaktadır;

7/24 Tercügentleman ve Gardenım Anlaşmalı Hastanemizde kalınan süre boyunca ana dilinizi konuşarak uzmanlarımızla iletişime geçmenizi sağlayacak tercümanlarımız hep sizinle olacak. Bunun yanında konakladığınız süre boyunca İstanbul’da rahat bir iletişim süreci geçirmeniz advertına, uzman bir tercüguy tarafından sizing sürekli olarak yardımcı olunacak ve dilerseniz ücrete tabii olarak şehir rehberliği – tercümanlığı hizmeti merkezimiz tarafından sizing sağlanacaktır.

Vade Hatırlatıcı Kurun Sahip olduğunuz sağlık sigortanızın bitiş tarihini takip edebilmek ve dimension yenileme tekliflerinizi sunabilmek için vade hatırlatıcı kurun, poliçe yenileme döneminizi kaçırmayın!

Karışım macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Sonra bu karışıma diş fileırçasını batırarak dişlerinizi fileırçalayın. Bir hafta boyunca günde 1 defa uygulanacak bu yöntemle dişleriniz eskisine oranda daha beyaz bir hale gelecektir.

Beyazlaştırma işlemleri sonucunda, dişlerin renkleri iki diş beyazlatma karbonat ya da üç ton açılmaktadır. Diş beyazlatma uygulamalarının sonucunda dişlerde meydana gelen değişiklikler ve ton farkları, aşağıda detaylı şekilde ele alınmıştır:

Kalıcı diş beyazlatma sonucu almak için çok fazla gıda boyası ve renklendirici içeren gıdaların tüketilmesinden kaçınılmalıdır. Kırmızı şarap yerine beyaz şarap, vişne suyu yerine kayısı suyu tüketilebilir. Bunun yanı sıra çay ve kahve gibi alışkanlıkların azaltılması gerekir.

Yine de özellikle limon, sirke gibi asit içerikli malzemeler kullanırken dikkatli olmak gerekir. Diş ve ağız sağlığını koruyarak beyaz dişlere kavuşmak isteyenlerin bir diş hekimiyle iletişime geçmesi gereklidir.

Genetik olarak ya da anne karnında maruz kalınan etkenlerden dolayı dişler normalden daha koyu renkli olabilmektedirler.

sunu da eklemekte fayda var, bu jeller sadece diş beyazlatma fiyatı gercek dislere etki eder. cunku disin icerisindeki maddelere gore cozelti hazirlanmistir. dolgularin ya da kaplama dislerin, yani sizing ait olmayan dislerin beyazlamasina yardim etmez, hic fayda goremezsiniz. bu dolgularin beyazlatilmasi mumkun degil, o yuzden disciniz measurement birkac senede bir bu beyaz dolgulari yeniletmenizi tavsiye edecektir.

Uzman diş hekimleri tarafından gerçekleşmesi gereken diş beyazlatma teknikleri yanlış kişiler tarafından uygulandığı takdirde diş yapınıza zarar verebilmekte ve kalıcı hasara neden olmaktadır.

Bazı yanlış diş beyazlatma işlemleri neticesinde dişlerde hassasiyet meydana gelebilir. Aslında diş beyazlatma işlemi sonrası hassasiyet regular olarak karşılanır ancak birkaç gün içinde bitmesi gerekir; azalmayan ve gittikçe artan diş hassasiyeti varsa mutlaka hekime durumu bildirmekte fayda olacaktır.

Mine mikroabrazyonu, dişlerin yüzeyindeki renk değişimlerini gideren kalıcı bir kozmetik diş hekimliği tedavisidir. Diş üzerindeki sarı ve kahverengi lekeler genellikle diş minesini zayıflatan şeker ve asit birikiminin neden olduğu dekalsifikasyon lekeleridir.

Report this wiki page